Träffa vår vårdpersonal via videosamtal på en plats som passar dig!
Även öppet kvällar och helger


Vårdbolaget Lideta, där Näsby Park Husläkarmottagning ingår, erbjuder dig som patient möjligheten att träffa läkare online via vår app Lideta Digital.

Under videobesöket med vår vårdpersonal får du rådgivning och hjälp med lämplig behandling. Journalföring sker som vanligt på den av våra mottagningar där du är listad. Vi erbjuder drop-in måndag-fredag 08.00-21.00 och helger 08.00-16.00 beroende på bokningsgrad.


Ordinarie patientavgifter/högkostnadskort gäller och besöket är frikortsgrundande. Om du inte har frikort betalar du ordinarie patientavgift via faktura.


Vi kan hjälpa dig med följande besvär via videosamtal

Akne
Allergi
Bett
Bihåleinflammation
Diarré
Enkla intyg
Feber
Förkylning
Förskjutning av menstruation
Förstoppning
Hosta
Huvudvärk/migrän
Illamående/kräkning
Influensa
Munsår
Nagelbesvär
PMS/PMDS
Receptförnyelse
Springmask
Svampinfektion i underlivet
Sår
Urinvägsinfektion hos kvinnor
Utslag/eksem
Vattkoppor
Vårtor
Åksjuka/illamående
Ögonbesvär
 

Vilka jobbar på Lideta Digital?

All personal på Lideta Digital har svensk legitimation med mångårig erfarenhet från primärvård. Flera jobbar både på någon av våra fysiska mottagningar och i Lideta Digital. Alla har genomgått Lideta Digitals utbildning för att på bästa möjliga sätt kunna hjälpa dig via ett virtuellt vårdmöte.


Med den här satsningen möjliggör vi för våra vårdcentraler att korta kötiderna samtidigt som vi erbjuder patienterna direktkontakt med vår vårdpersonal utan att gå hemifrån.